Vyhľadávanie na stránkach ChO:
Reklamný banner WebSupport
Stránky ChO hostuje WebSupport.sk v rámci programu Freeweb

Okresné kolo kat. D a školské kolo kat. B – dištančnou formou 12. 3. 2021

S ohľadom na platné protipandemické opatrenia prebehne okresné kolo ChO v kategórii D aj školské kolo v kategórii B dištančnou formou. Termín zostáva pôvodný, 12. 3. 2021 (deň je spoločný pre obe kolá, zadania súťažných úloh však budú zverejňované v rôznych časoch, pre detaily pokračujte v čítaní).

Okresné kolo chemickej olympiády, kategória D

Zadania úloh budú zverejnené o 9:00 na stránkach IUVENTY ako aj na tejto stránke oficiálneho webu ChO. Súťažiaci svoje riešenia posielajú do 11:10, mailom priamo okresnému predsedovi ChO a v kópii svojmu učiteľovi.

Autorské riešenia úloh sa zverejnia o 13:00, riešenia hodnotia okresné komisie ChO. Bližšie informácie a pokyny pre školské kolo ChO nájdete na tejto stránke Iuventy, prípadne môžete prejsť priamo na tento dokument zo stránky, určený pre školské kolo kategórie D.

Školské kolo chemickej olympiády, kategória B

Zadania úloh budú zverejnené o 10:00 na stránkach IUVENTY ako aj na tejto stránke oficiálneho webu ChO. Súťažiaci svoje riešenia posielajú do 13:00, mailom svojmu učiteľovi. Autorské riešenia úloh sa zverejnia o 15:00, riešenia hodnotia školské komisie ChO (spravidla učitelia chémie).

Bližšie informácie a pokyny pre školské kolo ChO nájdete na tejto stránke Iuventy, prípadne môžete prejsť priamo na tento dokument zo stránky, určený pre školské kolo kategórie B.

foto z filmovania na KDPVPP PriF UK

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *