Vyhľadávanie na stránkach ChO:
Reklamný banner WebSupport
Stránky ChO hostuje WebSupport.sk v rámci programu Freeweb

Vyšla Zbierka riešených úloh z fyzikálnej chémie

Pre riešiteľov Chemickej olympiády sú zbierky riešených úloh z každej oblasti chémie veľmi užitočnou pomôckou pri samoštúdiu, ktoré často tvorí veľkú časť prípravy na súťaženie v ChO.

Po šiestich rokoch od vydania Riešených úloh z fyzikálnej chémie pre kategóriu A ChO je teraz v elektronickej knižnici Pedagogickej fakulty Trnavskej univerzity zverejnená už aj nová Zbierka riešených úloh z fyzikálnej chémie ako vysokoškolská učebnica na výpočtové semináre z fyzikálnej chémie. Jej kapitoly sú očíslované približne v súlade s učebnicou Fyzikálna chémia pre bakalárske štúdium (J. Reguli, 2017).

Zbierka ponúka v každej kapitole osobitne zadania úloh a následne ich podrobné autorské riešenia. Popri výpočtových úlohách sú niektoré tematické okruhy spracované aj vo forme testov s otázkami zameranými najmä na preverenie správneho chápania študovanej problematiky. Zbierka je popri vysokoškolských výpočtových seminároch určená aj pre stredoškolských riešiteľov úloh ChO a ich učiteľov.

Zbierku si môžete nájsť v elektronickej knižnici PdF TU cez link uvedený v texte, alebo ju stiahnuť z knižnice PdF TU priamo kliknutím na ilsutračný obrázok.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *