Vyhľadávanie na stránkach ChO:
Reklamný banner WebSupport
Stránky ChO hostuje WebSupport.sk v rámci programu Freeweb

Inštruktážny seminár pre riešiteľov ChO v Trnave

Vo štvrtok 28. 11. 2019 usporiadala Krajská komisia ChO v Trnave inštruktážny seminár pre riešiteľov chemickej olympiády, predovšetkým v kategórii A. Celodenného seminára sa zúčastnilo 25 riešiteľov zo šiestich gymnázií z trnavského kraja a ich učitelia.

Účastníkom seminára sa venovali štyria odborní lektori v piatich častiach zameraných na oblasti chémie riešené v kategórii A – anorganická chémia a analytická chémia (doc. Ing. Mária Linkešová, PhD.), organická chémia (doc. Ing. Andrej Kolarovič, PhD.), fyzikálna chémia (doc. Ing. Ján Reguli, CSc.) a biochémia (Mgr. Dominika Koperová).

Súčasťou analytickej chémie bola, ako inak, aj odmerná analýza. Sprievodný učebný materiál Krátky kurz odmernej analýzy z pera pani Ing. Pavelekovej si teraz môžete stiahnúť aj z našej webstránky, kliknutím na link v názve materiálu vyššie alebo kliknutím na ilustračný obrázok.

Všetkým zúčastneným aj prednášajúcim ďakujeme za ich čas a energiu. Veríme, že podobné podporné akcie krajskej Komisie ChO v Trnave významne prispejú k budúcim úspechom riešiteľov ChO. Držíme palce!

Ilustračný obrázok pre krátky kurz odmernej analýzy
Súbor pdf dokumentu "Krátky kurz odmernej analýzy" si stiahnete kliknutím na obrázok

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *