Vyhľadávanie na stránkach ChO:
Reklamný banner WebSupport
Stránky ChO hostuje WebSupport.sk v rámci programu Freeweb

Domáce kolo kategórie C pre šk. rok 2023/24 zverejnené!

Po úlohách kategórie A zverejňujeme ako ďalšie v poradí zadania domáceho kola úloh v kategórii C. V zadaniach domáceho kola nájdete témy, ktoré sa v kategórii C budú niesť celým ročníkom olympiády. Hlavným motívom praktickej časti je tento rok síra a jej zlúčeniny. A síra je aj jednou z tém teoretickej časti.

Aj v tomto školskom roku nájdete zadania zverejnených úloh ChO nielen na stránke NIVaM-u, ale aj na záložnej stránke na webe ChO. Úlohy domáceho kola kategórie C nájdete pod týmito odkazmi:

Nezabudnite, že súčasťou zadaní je aj zoznam odporúčanej literatúry, na ktorú sa oplatí vrhnúť sa čo najskôr.

V kategórii C sa najúspešnejší súťažiaci môžu prepracovať až do krajského kola, ktoré sa zvyčajne koná v máji. Najlepší riešitelia z každého kraja tiež každý rok dostanú aj pozvánku na Letnú školu chemikov. Takže je o čo bojovať.

Veľa šťastia v jubilejnom 60. ročníku chemickej olympiády!

Hlavným motívom praktickej časti a jednou z tém teoretickej časti tohto ročníka chemickej olympiády v kategórii C je síra a jej zlúčeniny.
Hlavným motívom praktickej časti a jednou z tém teoretickej časti tohto ročníka chemickej olympiády v kategórii C je síra a jej zlúčeniny.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *