Vyhľadávanie na stránkach ChO:
Reklamný banner WebSupport
Stránky ChO hostuje WebSupport.sk v rámci programu Freeweb

Letná škola chemikov 2020 bude! Tento rok na UPJŠ v Košiciach.

56. ročník Chemickej olympiády zmenili opatrenia proti šíreniu koronavírusu v mnohých ohľadoch. Vďaka úsiliu organizátorov, členov komisí aj autorov úloh sa nakoniec podarilo súťaž dokončiť vo všetkých kategóriách – dištančne.

S postupným uvoľňovaním opatrení sa aj Slovenská komisia ChO snaží využiť každú príležitosť ako sa vrátiť do normálneho chodu. Vďaka ochote kolegov z Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, najmä krajského predsedu ChO pre Košický kraj, RNDr. Rastislava Serbina, PhD. budeme môcť 56. ročník ChO aspoň ukončiť tradičným spôsobom – Letná škola chemikov v roku 2020 bude! A to v termíne:

5.-17. júla na UPJŠ v Košiciach

Pozvánku na LŠCh 2020 dostanú všetci úspešní riešitelia 56. ChO v kategóriách B a C, a to e-mailom už v najbližích dňoch. S prihláškou však neváhajte, kapacita je obmedzená, preto na pozvánku odpovedajte prihláškou čo najskôr!

Pre účastníkov je už tradične pripravený intenzívny odborný program. Istotne sa všetci tešíme najmä z toho, že sa po dlhej dobe opäť dostaneme do laboratórií. A to rovno špičkových, vynovených laboratórií UPJŠ v Košiciach. Chýbať však nebudú ani prednášky, keďže LŠCh má riešiteľov kategórií B a C pripraviť na čo najhladší prechod do súťaženia v najvyššej kategórii A po všetkých stránkach.

Viac o Letných školách chemikov či o tom ako prebehol minulý ročník LŠCh vo Zvolene si môžete prečítať na našich stránkach.

Účastníci 42. Letnej školy chemikov pred budovou Technickej univerzity vo Zvolene
Účastníci 42. Letnej školy chemikov pred budovou Technickej univerzity vo Zvolene

1 názor na “Letná škola chemikov 2020 bude! Tento rok na UPJŠ v Košiciach.”

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *